Geboorte-lint

Geboorte lint

Deze linten met geboorte prints en bedrukking zijn ideaal voor het maken van geboortekaartjes en geboortebedankjes of het decoreren van bv een kraamkado.  Deze linten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten lint zoals satijn lint met bedrukking, grosgrain of gestanst lint, zodat u kunt kiezen welk geboorte lint het mooiste bij uw project past.

Bezig met laden...
Satijn lint gestanst papfles roze

Satijn lint gestanst papfles roze

3,95

Prijs per stuk

remove add
Bestellen
(0)
Grosgrain lint  It's a Boy

Grosgrain lint It's a Boy

6,95

Prijs per rol 20 meter

remove add
Bestellen
(0)
Grosgrain lint  It's a Girl

Grosgrain lint It's a Girl

6,95

Prijs per rol 20 meter

remove add
Bestellen
(0)
Krullint it's a boy 10 meter

Krullint it's a boy 10 meter

1,25

Prijs per 10 meter

remove add
Bestellen
(0)
Krullint it's a girl 10 meter

Krullint it's a girl 10 meter

1,25

Prijs per 10 meter

remove add
Bestellen
(0)

Levering linten 

Onze linten worden geleverd op rol, het aantal meters op een rol varieerd en wordt bij het product aangegeven. Ook verkopen wij lint zonder prints die aansluiten bij het geboorte thema, zoals satijn lint in breedte van 3 mm tot 100 mm breed, of organza lint. Deze zijn leverbaar in de gebruikelijke geboorte tinten en kunt u combineren met onze prachtige geboorte linten voor een extra luxe en uitbundige uitstraling van al uw versieringen en decoraties. Maar ook voor degene die afwijken van het gebruikelijke roze en blauw hebben wij een zeer uitgebreid aanbod.

Overal toe te passen 

Onze linten worden echt overal voor gebruikt. Zo gebruiken onze klanten het lint voor bijvoorbeeld het afwerken van luiertaarten, geboortekranzen, versieringen van huis en tuin als geboorteaankondiging wat een extra fesstelijk effect geeft. Maar ook versieringen maken voor geboortefeest en babyshower met mooie grote strikken van breed satijn lint of breed tule. Dit is makkelijk te verwerken en geeft een super effect. Het smalle lint wordt veel toegepast voor het maken van bedankjes, het afwerken van geboortekaartjes en het ophangen van kaarten. Alle linten zijn makkelijk te verwerken door dat het grootste gedeelte van ons assortiment op rol wordt aangeleverd. Hier door houdt u alles overzichtelijk en knoop "vrij". Maakt u het lint niet in 1 keer op dan is het ook mooi overzichtelijk en kreukvrij op te ruimen voor het volgende project. De mooiste versieringen en decoratie maakt u goedkoop en simpel met ons geboorte lint.