Satijn lint

Satijn lint

Satijn lint 

Satijn lint misschien wel het meest bekende en meest gebruikte lint van alle linten. Door de mooie glans heeft satijn lint een luxe uitstraling en is voor vele doeleinden geschikt. Wij verkopen het lint van 3 mm tot 100 mm breed. Wat wordt geleverd uit onze grote voorraad. Door deze ruime keuze in breedtes lint is het vrijwel overal toepasbaar en voor elk project is wel een geschikte breedte te vinden. 


 

Het gebruik van satijn lint 

Door het gebruik van het satijn lint heeft u gelijk een groots effect voor een betaalbare prijs. Alles waarbij u het lint toepast krijgt gelijk een luxe uitstraling. Denk hierbij aan het maken van bedankjes, het maken van strikken, voor versieringen van feestzalen en het feestelijk verpakken van een kado. Ook voor het maken en verwerken in drukwerk is het een ideaal lint. Het lint is makkelijk te verwerken en te knippen met een schaar. Wij leveren het satijn lint van 3 mm tot 100 mm breed.

Satijn lint op rol 

Ons satijn lint wordt geleverd op rol. Zo verkopen wij de meeste breedtes satijn lint niet alleen op rollen van 32 meter, maar ook voor grootverbruikers op rollen van 50 meter. Het lint is makkelijk te verwerken en is leverbaar in vele kleuren waardoor het aansluit bij veel thema’s en gelegenheden.

Een goedkope maar luxe manier om uw geschenken te verpakken en decoreren, een kado verpakking aangevuld met een weelderige strik van prachtig satijn lint. Door het ruime scala aan kleuren en breedtes toepasbaar in elk thema. Ook laat het satijn lint zich makkelijk combineren met bijvoorbeeld ons organza lint. Gebruik deze in een combi van verschillende breedte en kleuren voor een extra luxe uitstraling. Heeft u een vraag of kunt u een bepaald product of kleur lint niet vinden. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder in uw keuze satijn lint.

Verschillende uitvoeringen satijn lint 

Naast het “gewone” satijn lint is het lint ook in andere uitvoeringen verkrijgbaar. Het satijn lint gecombineerd met organza lint is een bekende combinatie. In dit lint is er een contrast tussen transparant en “dicht” in 1 lint. Organza lint met 2 satijn lint zijkanten geeft een extra luxe uitstraling aan het lint. Nu hebben wij dit lint in een nog exclusievere uitvoering, tussen het organza lint en satijn lint is een dunne lijn lurex meegeweven. Lurex is een vezel met metallic goud of zilverkleur en geeft een extra twinkel en luxe aan het satijn lint. Dit lint verkopen wij in breedte van 15 mm tot 38 mm breed. Dit lint wordt vaak in combinatie met satijn lint verwerkt, speciaal rond de kersttijd.

Naast de variant gecombineerd organza en satijn lint hebben wij ook een satijn lint met lurex afgewerkte zijkanten. Het satijn lint met lurex zijkanten is verkrijgbaar van 3 mm tot 25 mm breed, in diverse kleuren.

Bedrukt satijn lint 

Als welkome aanvulling op het grote assortiment satijn lint kopen wij regelmatig leuke linten met bedrukking in. Lint met teksten voor de feestdagen, kerst, sinterklaas en pasen. Maar natuurlijk ook satijn lint met hartjes, stippen en printjes voor geboorte en baby. Omdat dit een zeer veelzijdig product is en er sprake is van ware trends proberen wij telkens nieuwe soorten satijn lint aan te bieden hierbij rekening houdend met verschillende trends en thema’s.

Heeft u een vraag of kunt u een bepaald product of kleur satijn lint niet vinden. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder in uw keuze satijn lint.
 
 

Hulp nodig?

Bel of stuur ons een bericht via WhatsApp op nummer 06-42337313
mailen kan natuurlijk ook info@goedkooplint.nl