Satijn-lint

Satijn lint 

Satijn lint misschien wel het meest bekende en meest gebruikte lint van alle linten. Door de mooie glans heeft satijn lint een luxe uitstraling en is voor vele doeleinden geschikt. Wij verkopen het lint van 3 mm tot 100 mm breed. Wat wordt geleverd uit onze grote voorraad. Door deze ruime keuze in breedtes lint is het vrijwel overal toepasbaar en voor elk project is wel een geschikte breedte te vinden. 


 Het gebruik van satijn lint

Door het gebruik van het lint heeft u gelijk een groots effect voor een betaalbare prijs. Alles waarbij u het lint toepast krijgt gelijk een luxe uitstraling. Denk hierbij aan het maken van bedankjes, het maken van strikken, voor versieringen van feestzalen en het feestelijk verpakken van een kado. Ook voor het maken en verwerken in drukwerk is het een ideaal lint. Het lint is makkelijk te verwerken en te knippen met een schaar. Wij leveren het lint van 3 mm tot 100 mm breed.


Satijn lint op rol

Ons satijn lint wordt geleverd op rol. Zo verkopen wij de meeste breedtes satijn lint niet alleen op rollen van 25 meter, maar ook voor grootverbruikers op rollen van 54 meter. Het lint is makkelijk te verwerken en is leverbaar in vele kleuren waardoor het aansluit bij veel thema’s en gelegenheden.

Een goedkope maar luxe manier om uw geschenken te verpakken en decoreren, een kado verpakking aangevuld met een weelderige strik van prachtig satijn lint. Door het ruime scala aan kleuren en breedtes toepasbaar in elk thema. Ook laat het satijn lint zich makkelijk combineren met bijvoorbeeld ons organza lint. Gebruik deze in een combi van verschillende breedte en kleuren voor voor een extra luxe uitstraling. Heeft u een vraag of kunt u een bepaald product of kleur lint niet vinden. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder in uw keuze satijn lint.