Organza zakjes 

Organza zakjes een luxe maar betaalbare verpakking voor vele doeleinden geschikt. Bijvoorbeeld het verpakken van zeepjes, sierraden, verzorgingsproducten maar ook als geboortebedankje of huwelijksbedankje. Wij leveren organza zakjes in van klein tot groot in veel kleuren. Zo verkopen wij de maat 7.5 x 10 cm in meer dan 20 kleuren direct uit voorraad. De organza zakjes zijn gemaakt van goede kwaliteit organza en zijn mooi afgewerkt en voorzien van een satijnen lintje.
Hierdoor zijn de zakjes niet alleen een mooie maar ook een snelle manier om uw producten te verpakken. U stopt het product in het zakje, trekt de satijnen lintjes aan en u bent klaar.

 

Bezig met laden...
visibility

Organza zakjes 7.5 x 10 cm

0,20

visibility

Organza buidel Roze met stipje

0,25

visibility

Organza buidel Lavendel met stipje

0,25

visibility

Organza buidel Rood met stipje

0,25

visibility

Organza buidel licht blauw met stipje

0,25

visibility

Organza buidel fuchsia

0,25

visibility

Organza buidel rood

0,25

visibility

Organza zakjes 10 x 15 cm

0,30

visibility

Organza zakjes 12.5 x 17.5 cm

0,40

visibility

Organza zakjes 15 x 23 cm

0,50

visibility

100 organza zakjes 7.5 x 10 cm

17,95

visibility

100 organza zakjes 7.5 x 10 cm mix kleuren

100 organza zakjes 7.5 x 10 cm geleverd in kleurenmix, deze is willekeurig samengesteld....

17,95

Voordeel van het gebruik van organza zakjes

Aan het gebruiken van de zakjes zijn veel voordelen verbonden. Niet alleen is zoals al beschreven is het verpakken van artikelen in organza zakjes een fluitje van een cent. De zakjes hebben een luxe en transparante uitstraling maar zijn toch een goedkope manier van verpakken. Ze zijn leverbaar in veel verschillende kleuren, hier door sluiten ze aan bij veel thema's en huisstijlen van bedrijven. Hier door is het mogelijk alles uit te voeren in stijl en kleur van uw bedrijf. Of aansluitend bij het thema van bijvoorbeeld een feest of evenement. Wat ook een bijkomend voordeel is dat wij de zakjes in vele maten aanbieden waardoor u al uw producten in één zelfde verpakking kunt aanbieden, hierbij te denken aan bijvoorbeeld verzorgingsproducten in een salon. Dit alles maakt deze zakjes één van de meest ideale en kosten besparende verpakkingen die er zijn. Snel, goedkoop, veelzijdig en super snel leverbaar uit onze grote voorraad organza zakjes.