Download algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Goedkooplint.nl

 
Goedkooplint  is  onderdeel  van Organzazakjes.nl
Douwencamp 58
3861LE Nijkerk
KvK 58356096
Rabobank 37.78.68.124
BTWnr NL85002095B01

1 Algemeen 

· 1.1 Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op de totstandkoming, de inhoud en nakoming van alle tussen de klant en de leverancier gesloten overeenkomsten. 

· 1.2 Alle prijzen vermeld in de webshop van Goedkooplint.nl zijn vermeld in euro's , inclusief BTW.

· 1.3 In de webshop van Goedkooplint.nl vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.U ontvangt een orderbevestiging inclusief verzendkosten automatisch na het plaatsen van uw order op het door u opgegeven emailadres. 

· 1.4 Bij het plaatsen van een bestelling in de webshop van Goedkooplint.nl worden de door u ingevoerde klantgegevens automatisch opgeslagen in ons klantenbestand. Deze gegevens worden enkel door Goedkooplint.nl gebruikt voor uw bestellingen en worden niet verstrekt aan derden. 

· 1.5 Prijswijzigingen, druk en zetfouten in de algemene voorwaarden voorbehouden. 

· 1.6 Alle rechten voorbehouden. 

· 1.7 Op levering van alle artikelen geld, zolang de voorraad strekt. 


2 Betalingen 

· 2.1 Na het plaatsen van uw order bij de webshop van Goedkooplint.nl heeft u 7 dagen de tijd om er zorg voor te dragen dat het door u aan Goedkooplint.nl verschuldigde bedrag op ons rekeningnummer is bijgeschreven. Pas na het ontvangen van de door u gedane betaling zullen de door uw bestelde producten verzonden worden. 

· 2.2 Goedkooplint.nl biedt u de mogelijkheid om uw betaling te voldoen via vooruitbetaling of via IDEAL. 3 Levering en Verzending 

· 3.1 Bij Goedkooplint.nl doen wij ons uiterste best bestellingen de eerstvolgende werkdag na het ontvangen van de betaling aan u te verzenden. Levering van orders met speciaal voor u bestelde produkten worden conform de met u gemaakte afspraak geleverd. 

· 3.2 Alle orders geplaatst bij de webshop van Goedkooplint.nl worden verzonden middels POSTNL, Goedkooplint.nl is niet aansprakelijk voor het zoekraken en/of beschadigen van de postzendingen tijdens deze verzending. 

· 3.3 Alle orders geplaatst bij de webshop van Goedkooplint.nl worden gemaakt op binnenkomst van betaling, wanneer uw betaling niet tijdig door ons ontvangen is, word uw order automatisch later geleverd. 

· 3.4 Indien niet alle artikelen die u besteld voorradig zijn zullen wij u hiervan tijdig op de hoogte stellen, u kunt dan kiezen voor latere verzending of het annuleren van de order, het reeds door u betaalde bedrag word dan binnen 14 dagen op uw bank-/girorekening retour gestort. 

. 3.5 Bij het plaatsen van de bestelling gaat u met het plaatsen van het vinkje accoord dat het opgegeven adres juist is en door u gecontroleerd. Mocht de zending vanwege een foutief adres zoek raken dan zijn wij hiervoor niet aanspakelijk en zullen wij de bestelling niet nogmaals kosteloos kunnen verzenden en dient u indien gewenst een nieuwe bestelling te plaatsen. Mocht de bestelling door ons retour worden ontvangen dan kunnen wij na ontvangst van de gemaakte verzendkosten van postnl naar ons adres en de te maken verzendkosten van ons adres naar uw adres de bestelling nogmaals verzenden.


4 Klachten en Retourzendingen 

· 4.1 Wanneer Goedkooplint.nl aansprakelijk is voor directe schade, dan is die aansprakelijkheid maximaal het bedrag van de geplaatste order en slechts voor zover dit bedrag van de klant door ons is ontvangen. Voor indirecte schade is Goedkooplint.nl nooit aansprakelijk. 

· 4.2 Bij Goedkooplint.nl staan we garant voor een tevreden klant en doen er dan ook alles aan om onze producten in goede staat en naar wenst naar u te doen toekomen. Mocht u toch op- en/of aanmerkingen hebben op de door u ontvangen artikelen dan dient u dit binnen 7 werkdagen bij ons kenbaar te maken, dit kan per email naar info@goedkooplint.nl 

· 4.3 Artikelen die niet voldoen aan de algemene gebruikelijke eisen, niet compleet zijn of andere tekortkomingen hebben kunnen worden geretourneerd aan : 
Goedkooplint.nl
Douwencamp 58 
3861 LE Nijkerk 

· Alleen retour gezonden artikelen waarover vooraf contact over is geweest en met u samen afspraken over gemaakt zijn worden door ons in behandeling genomen. Afwijkingen in kleur, afwerking en maat kunnen geen reden zijn voor reclameren en leveren geen garantie op. 

· 4.4 Wanneer u een zending volgens afspraak aan ons retour zend zijn alle retourkosten voor de klant, wanneer het echter een fout betreft die Goedkooplint.nl toegerekend kan worden (bijvoorbeeld foutief product ) zijn de kosten voor Goedkooplint.nl, u krijgt dan de verzendkosten nadien retour gestort binnen 14 dagen op uw bank/giro rekening. LET OP! Er worden geen retourzendingen aangenomen die ongefrankeerd naar ons worden verzonden. 


· 4.5 Klachten worden bij ons altijd serieus behandeld, samen met u zullen wij zoeken naar een passende oplossing, dit kan zijn een nieuw vervangend product of u kunt uw geld terug ontvangen, wij storten dan het door u betaalde bedrag voor dit product (exclusief verzendkosten) retour op uw rekening. 

· 4.6 Wanneer u een bestelling of deel van een bestelling wilt retourneren die valt onder gratis verzenden (Gratis verzending NL > € 50,00= BE > € 75,00=) en het totaal bedrag van de oorspronkelijke order vervolgens onder deza gestelde bedragen valt, vervalt hiermee het gratis verzenden en zullen deze verzendkosten van het aan u retour te storten bedrag worden gehaald.