Dubbelzijdig satijn lint

Dubbelzijdig satijn lint

Dubbelzijdig satijn lint

In deze categorie vindt u ons assortiment dubbelzijdig satijn lint. Dit is verkrijgbaar in verschillende kleuren en breedtes. Maar wat is nu het verschil tussen enkel en dubbelzijdig lint? Het verschil zit in de weef techniek. Dubbelzijdig lint wordt zo geweven dat het aan beide zijde dezelfde glans en afwerking heeft, hierdoor is het bij uitstek geschikt voor afwerkingen waarvan de beide zijde van het lint zichtbaar blijven zoals bv strikken en versieringen.

Gebruik dubbelzijdig satijn lint 

Het lint is door dat het dubbelzijdig geweven is erg makkelijk te verwerken. Waar er anders met het maken van strikken een slag in het satijn lint moet worden gemaakt om de "mooie" kant buiten te houden, hoeft dit bij het gebruik van dubbelzijdig satijn lint niet. U kunt dus zonder extra werk en inspanning de lussen gewoon maken. Dit werkt sneller en eenvoudiger. Ook is het zo dat als u het satijn lint gebruikt bij het maken van strikken, de binnen zijde van de lussen ook zichtbaar blijven en deze dus automatisch dezelfde glans hebben als de buitenzijde van de lussen wat een luxe uitstraling geeft.

Door dat het satijn lint op een rol geleverd wordt is het makkelijk en overzichtelijk te verwerken zonder dat het in de knoop raakt. En het satijn lint wat u niet gebruikt kunt u op deze rol netjes en overzichtelijk opruimen tot gebruik bij het volgende project.

Combineer voor uitbundig en luxe effect 

Het satijn lint kunt u combineren met andere linten voor het bereiken van een extra luxe uitstraling. Zo kunt u het contrast maken door gebruik in kleuren (donker en licht of verschillende tinten van dezelfde kleur), breedtes en materiaal. Dit kan bijvoorbeeld met het transparante karakter van organza lint, dit lint heeft ook een luxe uitstraling en glans en combineerd geweldig met dubbelzijdig satijn lint.

Hulp nodig?

Bel of stuur ons een bericht via WhatsApp op nummer 06-42337313
mailen kan natuurlijk ook info@goedkooplint.nl